Mietityttääkö läheisesi pärjääminen kotona tai hoivakodissa? Oletko huomannut ongelmia läheisesi liikkumisessa ja arkiaskareista selviytymisessä? Aina ei omaisen voimavarat ja mahdollisuudet auttaa ikääntynyttä läheistäsi riitä. Lapin Seniorikuntoutuksen palvelut tukevat ikääntyneen kotona pärjäämistä sekä omatoimisuuden ja liikuntakyvyn ylläpysymistä ja/tai parantumista.

Kotiin tuotavat palvelumme

Yksilöfysioterapia voidaan toteuttaa asiakkaa kotona tai vastaanotollamme Ainonkadulla. Fysioterapiajaksoon kuuluu aina alkutilanteen arvioiminen ja fysioterapeuttinen tutkimus, varsinainen terapiajakso sekä lopuksi loppuarvio ja jatkosuunnitelmien tekeminen. Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Lääkärin lähetteen kanssa olet oikeutettu saamaan Kelan korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorakorvausmenettely joten hoidamme kela- korvauksen hakemisen asiakkaan puolesta. Kotikäynneiltä veloitamme hinnaston mukaisen kotikäyntilisän. Olemme erikoistuneet ikääntyneen fysioterapiaan sekä muistisairauksiin.

Kuntokaveri toimii ikääntyneelle ja muistisairaalle henkilölle treeni-, ulkoilu- ja virkistyskaverina. Kuntokaveripalvelu aloitetaan tarvittaessa fysioterapeutin ja kuntokaverin yhteiskäynnillä, josta veloitetaan vain kuntokaverikäynnin hinta. Fysioterapeutti laatii asiakkaalle harjoitteluohjelman, jota asiakas toteuttaa kuntokaverin kanssa. 

Hierontapalvelu. Kotona tapahtuva hieronta voidaan toteuttaa matkahoitopöydällä tai istuen, riippuen hieronta alueesta.

Kotiin tuotaviin palveluihin lisätään kotikäyntilisä hinnaston mukaan. 

Omaishoitajan hyvän olon paketti

Omaishoitajana toimiminen voi kuormittaa ihmistä sekä fyysisesti että henkisesti. Omaishoitaja voikin useasti jättää itsestään huolehtimisen väliin hoitaessaan läheistänsä ja hänen asioitaan.

Omaishoitajan hyvän olon paketti – on luotu tukemaan omaishoitajan jaksamista sekä itsestään huolehtimista. Pakettiin kuuluu:

1 x 60 min fysioterapia

1 x 30 min hieronta niskahartialle, käsille tai jalkaterille

1 x 90 min rentouttava kokovartalohieronta

Fysioterapiakerta voi sisältää laajan fysioterapeuttisen tutkimuksen ja arvioinnin sekä ohjeita itsehoitoon, tapaamisen lantionpohjan fysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeuttimme kanssa tai fysioterapiaharjoitteita keholle ja mielelle, joista voidaan laatia henkilökohtainen kotiharjoitusohjelma.

Omaishoitajan palvelupaketin hinta on 139€.

Intervallijaksosta kuntoutusjakso

Omaishoidettavan intervallijakso laitoksessa on tarkoitettu omaishoitajan lepoa sekä hoidettavan virkistymistä varten. Jotta omaishoidettava saisi jaksolta enemmän, suosittelemme hyödyntämään palveluitamme intervallijakson ajaksi. Suunnitelmallisesti toteutettu kuntouttava jakso voi olla esim. 2-3 fysioterapia- tai kuntokaverikäyntiä intervallipaikassa. Se auttaa hoidettavaa ylläpitämään liikkumiskykyään sekä muuta mahdollista omatoimisuutta. Samalla mieli pysyy virkeänä ja seuraavallekin intervallijaksolle on mukava lähteä.

Lähetä meille viestiä, niin otamme yhteyttä.

  • Jos toivot yhteydenottoa puhelimitse, jätäthän puhelinnumerosi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  •  

    *Pakollinen tieto. Emme luovuta yhteystietoja kolmannelle osapuolelle.