Hieronta

Hieroja Rovaniemi - toimipisteemme sijaitsee Rovaniemen keskustassa. Temme myös kotikäyntejä.

Hieronnan tavoitteena on lihasten ja mielen rentouttaminen. Hieronta sopii lähes kaikille, mutta on erityisen tarpeellista ylirasittuneille ja kireille lihaksille. Hieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ja yhdistettynä lämpöhoitoon auttaa kehoa palautumaan nopeammin rasituksesta. Lihasvoiman lisääntymiseen hieronnalla ei ole vaikutusta, mutta aineenvahdunnan parantumisen myötä hieronta vaikuttaa positiivisesti lihasten toimintaan ja voi siten vaikuttaa esim. liikkumisen helpottumiseen sekä kiputuntemuksiin.

Hierontaan tulon syitä ovat lihaskireydet ja -jäykkyydet, lihaskipu, stressi, rentoutumisen tarve ja palautuminen esim. liikuntaharjoittelusta. Hierottava alue määräytyy ongelmien ja tarpeiden mukaan. Siitä onkin hyvä keskustella hierojamme kanssa jo aikaa varatessa.

Hieronta toteutetaan perinteisesti hoitopöydällä, myös kotikäynneillä hierojallamme on tarvittaessa mukana kannettava hoitopöytä. Jos asiakas ei pysty tai halua mennä hierontapöydälle käsiteltäväksi, voidaan hieronta toteuttaa esim. istuen ylävartalon osalta.

Hierontaan ei saa tulla jos tunnet itsesi sairaaksi ja sinulla on flunssan, keuhkoinfektion tai vatsataudin oireita. Muita mahdollisia esteitä hieronnalle ovat hoidettavalla alueella oleva ihorikko tai ihottuma, laskimotukos, diabetes (lähinnä alaraajojen osalta), syöpä (asiasta tärkeää keskustella hoitavan lääkärin kanssa) tai jokin muu elämääsi rajoittava sairaus.

Onkin tärkeää että hierojamme tietää perussairaudet hoidettavalta henkilöltä, tämän vuoksi hieronta aloitetaan haastattelemalla asiakas.

Lähetä meille viestiä, niin otamme yhteyttä.

  • Jos toivot yhteydenottoa puhelimitse, jätäthän puhelinnumerosi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  •  

    *Pakollinen tieto. Emme luovuta yhteystietoja kolmannelle osapuolelle.