Ikääntyneiden ryhmäkuntoutus toteutetaan fysioterapeuttisina pienryhminä. Niiden tavoitteena on ennaltaehkäistä erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja sekä ylläpitää ja parantaa lihasvoimaa, tasapainoa sekä muistitoimintoja. Yhdessä tekeminen ylläpitää sosiaalisia taitoja ja ryhmässä saa ja voi antaa vertaistukea.

Lihaskuntoryhmä 

Lihaskuntoryhmässä harjoitetaan lihasvoimaa, tasapainoa ja nopeutta sekä liikkuvuutta. Liikunnallisten harjoitteiden lomassa tehdään myös muistikuntoutus harjoitteita. Harjoittelu tapahtuu yhdessä, mutta yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ryhmä sopii myös jatkoksi yksilöllisen kuntoutusjakson jälkeen. Ensimmäinen kerta on ilmainen, yksittäiset kerrat hintaan 8€/kerta, 10 kerran kortti 70€. Ryhmään mahtuu max. 10 henkilöä. 

Lihaskuntoryhmät kokoontuvat:

maanantaisin ja torstaisin klo 12 -13.00.

tiistaisin klo 13.15 – 14.15 (ilman apuvälinettä liikkuvat)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen p. 0400 818798

Tasapainoryhmä

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla tasapainokyky on heikentynyt tai joilla on ollut kaatumisia tai liikut apuvälineen kanssa. Ryhmän tavoitteena on kehittää tasapainoa, kehonhallintaa sekä lihasvoimaa, jotta päivittäiset toiminnot arjessa sujuisivat varmemmin ja liikkuminen olisi turvallista. Ensimmäinen kerta on ilmainen, yksittäiset käynnit 8e/krt, 10 kerran kortti 70€. Ryhmään otetaan max 10 henkilöä.

Tällä hetkellä ei ole ryhmää.

Lisätietoja p. 0400 818798

Muistikuntoutusryhmä

Fysioterapeuttinen Muistikuntoutus -pienryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka asuvat kotona ja joilla on jokin etenevä muistisairaus tai joka kokee muistinsa heikentyneen.
Ryhmään otetaan 4-6 henkilöä. Ryhmä on suljettu eli kesken kymmenen kerran jakson ei oteta uusia osallistujia mukaan.
Ryhmän hinta on 120€ (12€/kerta) ja summa laskutetaan ensimmäisen kerran jälkeen.

Tällä hetkellä ei ole ryhmää.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset, p. 0400 818798.