Fysioterapeuttisten pienryhmien tavoitteena on ennaltaehkäistä erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja sekä parantaa toimintakykyä, lihasvoimaa sekä tasapainoa.

Lihaskuntoryhmä 

Lihaskuntoryhmässä harjoitetaan aerobista kuntoa, lihasvoimaa, tasapainoa ja nopeutta sekä liikkuvuutta. Harjoittelu tapahtuu yhdessä, mutta yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ryhmä sopii myös jatkoksi yksilöllisen kuntoutusjakson jälkeen. Kokeilukerta on ilmainen, yksittäiset kerrat hintaan 8€/kerta, 10 kerran kortti 70€. Ryhmään mahtuu max. 10 henkilöä. 

__________________________

Tasapainoryhmä

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla tasapainokyky on heikentynyt tai joilla on ollut kaatumisia ja liikut apuvälineen kanssa. Ryhmän tavoitteena on kehittää tasapainoa, jotta päivittäiset toiminnot arjessa sujuisivat varmemmin ja liikkuminen olisi turvallista. Ryhmään otetaan 4-8 henkilöä. Ryhmän hinta on 8€/kerta.

Muistikuntoutusryhmä

Fysioterapeuttinen Muistikuntoutus -pienryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka asuvat kotona ja joilla on jokin etenevä muistisairaus tai joka kokee muistinsa heikentyneen.
Ryhmään otetaan 4-6 henkilöä. Ryhmä on suljettu eli kesken kymmenen kerran jakson ei oteta uusia osallistujia mukaan.
Ryhmän hinta on 120€ (12€/kerta) ja summa laskutetaan ensimmäisen kerran jälkeen.

Ryhmää ohjaa fysioterapeutti ja muistikuntoutusohjaaja Mira Jänkälä.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset, p. 040 8274748.