Tarjoamme kokonaisvaltaista fysioterapiaa, hierontaa sekä ryhmätoimintaa seniori-ikäisille ja muistisairaille Rovaniemen alueella sekä toimitiloissamme Ainonkadulla. Meille voi tulla sekä lääkärin lähetteellä että ilman lähetettä.

Ryhmät ja kurssit

Fysioterapeuttisten pienryhmien tavoitteena on ennaltaehkäistä erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja sekä parantaa toimintakykyä, lihasvoimaa sekä tasapainoa.

Lue lisää

Kuntokaveri

Palvelun avulla tuetaan ikääntyneen henkilön päivittäisistä toiminnoista selviämistä kokonaisvaltaisesti. Sisältö määräytyy asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan ja se voi sisältää ulkoilua, kotijumppaa, askartelua/käsitöitä, lukemista sekä muistia tukevia harjoitteita. Tarvittaessa palveluun voidaan yhdistää fysioterapeuttinen arvio, jonka perusteella suunnitellaan kotiharjoitteet. Kuntokaveri tulee kotiisi tai muuhun asuinympäristöön. Palvelun kesto on 60min.

Lue lisää

Kuntoportaat

Sairaalajakson jälkeen tavoitteellinen kuntouttaminen on ensiarvoisen tärkeää toipumisen varmistamiseksi ja toimintakyvyn säilyttämiseksi. Kuntoportaiden askelmat suunnitellaan kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan ja toteutetaan yhdessä niin, että motivaatio tekemiseen säilyy.

Lue lisää

Hieronta

Hieronnan tavoitteena on lihasten ja mielen rentouttaminen. Hieronta sopii lähes kaikille, mutta on erityisen tarpeellista ylirasittuneille ja kireille lihaksille. Hieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ja yhdistettynä lämpöhoitoon auttaa kehoa palautumaan nopeammin. Lihasvoiman lisääntymiseen hieronnalla ei ole vaikutusta, mutta aineenvahdunnan parantumisen myötä hieronta vaikuttaa positiivisesti lihasten toimintaan ja voi siten vaikuttaa esim. liikkumisen helpottumiseen sekä kiputuntemuksiin.

Lue lisää

Fysioterapia

Fysioterapialla tarkoitetaan asiakkaan toimintakyvyn kokonaisvaltaista tukemista. Se auttaa ylläpitämään terveyttä ja toimintakykyä ja sen vaikutukset ovat usein pitkäaikaisia. Fysioterapia voidaan toteuttaa joko asiakkaan kotona tai yrityksemme toimitilassa. Fysioterapiaan voi tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Lääkärin lähetteen kanssa on mahdollisuus saada Kelan sairasvakuutuskorvaus fysioterapiahoidoista.

Lue lisää